Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Protecţie în timp ce lucrezi

Kaspersky Small Office Security este conceput pentru companii care folosesc între 5 şi 25 de computere, câteva servere şi dispozitive mobile.

Este gata de utilizare şi este gestionat printr-o consolă bazată pe cloud şi uşor de utilizat. Nu sunt necesare cunoştinţe IT pentru a ne folosi instrumentele puternice de securitate şi pentru a monitoriza securitatea de la orice dispozitiv conectat alegi.

Te protejăm de atacuri online, ransomware şi pierderea datelor. Poţi să-ţi vezi de treabă.

LIVRARE
ELECTRONICA

ONLINE
SUPPORT 24/7

ATENTIE ! Pretul este pe
licenta sau pachet (NR PC)

As low as 101,75 RON
Availability: In stock
SKU
Kaspersky Small Office Security

CONFIGURARE SIMPLĂ ŞI RAPIDĂ

Simplitate direct din cutie combinată cu funcţionalitate şi control extins. Consola bazată pe cloud facilitează gestionarea şi monitorizarea la distanţă. O singură pagină web afişează starea de securitate a tuturor dispozitivelor, îţi permite să activezi securitatea pe orice dispozitiv şi să ai acces rapid la Asistenţa tehnică Kaspersky.

Opreşte programele de tip Cryptolocker

Capacităţile anti-criptare opresc programele de tip crypotelockere şi ransomware. Tentativele de criptare rău-intenţionate iniţiază realizarea de copii de rezervă şi restabilire date.

Fişiere

Securizează datele sensibile şi protejează-ţi compania de breşele datelor, amenzi şi contracte pierdute prin realizarea de copii de rezervă şi criptare.

Securizează web şi e-mail

Opreşte spyware, phishing şi linkurile de internet rău-intenţionate înainte să-ţi atace compania. Securizeată activitatea pe e-mail şi pe web împotriva exploatărilor şi a malware-ului ascuns.

Finanţe

Kaspersky Small Office Security îţi protejează banii, numerele cardurilor de credit şi detaliile bancare.

Optimizat pentru performanţă

Performanţe software şi consum de resurse PC optimizate îţi oferă un flux de trafic mai eficient, timpi de încărcare web mai rapizi şi implementări, actualizări şi timpi de pornire optimizaţi.

Fii în siguranţă în mişcare

Protejează-ţi smartphone-urile şi tabletele Android cu tehnologiile noastre de securitate şi management pentru dispozitive mobile. Blochează, goleşte şi localizează dispozitive pierdute. Kaspersky Small Office Security protejează informaţiile sensibile de pe dispozitivele deţinute de angajaţi.

Write Your Own Review
You're reviewing:Kaspersky Small Office Security
Your Rating