Kaspersky Antivirus

Kaspersky Antivirus

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Antivirus

Kaspersky Anti-Virus oferă protecție exhaustivă împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor. Diferite funcții și componente ale protecției sunt disponibile ca parte a aplicației Kaspersky Anti-Virus pentru a vă oferi o protecție complexă.

LIVRARE
ELECTRONICA

ONLINE
SUPPORT 24/7

ATENTIE ! Pretul este pe
licenta sau pachet (NR PC)

As low as 114,63 RON
Availability: In stock
SKU
Kaspersky Antivirus

Protecția computerului

Fiecare tip de amenințare este tratat de o componentă de protecție dedicată. Puteți activa și dezactiva componentele de protecție și puteți configura setările acestora.

Pe lângă protecția în timp real furnizată de componentele de securitate, vă recomandăm scanarea regulată a computerului pentru detectarea virușilor și a altor programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibilă răspândire a programelor rău intenționate care nu fost descoperite de componentele protecției; de exemplu, pentru că securitatea a fost setată la un nivel scăzut sau din alte motive.

Pentru a menține la zi aplicația Kaspersky Anti-Virus, trebuie să actualizați modulele de baze de date și de aplicații utilizate de aplicație.

Anumite activități care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activității utilizatorului în sistemul de operare) sunt efectuate utilizând instrumente avansate și experți.

Antivirusul pentru fișiere

Componenta Antivirus pentru fișiere împiedică infectarea sistemului de fișiere din computer. Componenta pornește la pornirea sistemului de operare, rămâne rezidentă în memoria RAM a computerului și scanează toate fișierele deschise, salvate sau lansate pe computer și pe toate unitățile conectate. Kaspersky Anti-Virus interceptează orice încercare de accesare a unui fișier și scanează fișierul pentru identificarea virușilor și altor programe malware cunoscute. Accesul în continuare la fișier este permis numai dacă fișierul nu este infectat sau dacă este dezinfectat cu succes de către aplicație. Dacă, dintr-un anumit motiv, un fișier nu poate fi dezinfectat, acesta este șters. O copie a fișierului va fi mutată în Carantină când se întâmplă acest lucru. Dacă un fișier infectat este plasat în același loc în care era fișierul șters cu același nume, Carantina salvează numai copia ultimului fișier. Copia fișierului anterior cu același nume nu se salvează.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scanează mesajele de e-mail primite și expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai dacă nu conține obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web interceptează și blochează executarea de scripturi de pe site-uri web dacă acestea reprezintă o amenințare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizează întregul trafic web și blochează accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigură utilizarea în siguranță a clienților MI. Componenta protejează informațiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigură funcționarea în siguranță a diferitelor aplicații de mesagerie instantanee.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem derulează înapoi modificările aduse sistemului de operare de activitățile rău intenționate sau de alte tipuri ale aplicațiilor.

Această componentă oferă protecție împotriva programelor malware, inclusiv:

  • Exploatări
  • Programe care blochează ecranul
  • Programe care criptează datele și solicită plata unei sume în schimbul readucerii fișierelor la starea inițială
  • Programe extortionware

Nu este recomandată dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de rețea

Blocare atacuri de rețea se încarcă la pornirea sistemului de operare și urmărește traficul de rețea de intrare pentru activități caracteristice atacurilor de rețea. Când se detectează o încercare de atac asupra computerului, Kaspersky Anti-Virus blochează orice activitate de rețea a computerului agresor țintită împotriva computerului dvs.

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla dacă acestea sunt incluse în lista de adrese URL de phishing. Această componentă este încorporată în Antivirusul pentru Web și Antivirusul MI.

Tastatură de pe ecran

Tastatura de pe ecran împiedică interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware și protejează datele personale împotriva încercărilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

My Kaspersky

Dacă pe un computer este instalat Kaspersky Anti-Virus, puteți să gestionați la distanță protecția acestui computer din portalul My Kaspersky.

Participarea la programul Protejează un prieten

Participarea la programul Protejează un prieten vă permite să primiți puncte bonus în urma partajării cu prietenii dvs. a unor linkuri către Kaspersky Anti-Virus. Apoi, veți putea primi un cod de activare bonus pentru Kaspersky Anti-Virus, în schimbul punctelor dvs. bonus.

Write Your Own Review
You're reviewing:Kaspersky Antivirus
Your Rating