Endpoint Security for Business Select

Endpoint Security for Business Select

Endpoint Security for Business Select

Cu mai multe operațiuni ale afacerii dvs. mergând digital, trebuie să protejați fiecare server, laptop și dispozitiv mobil. Într-o singură soluție - cu o singură consolă de management ușor de folosit - oferim Security Next-Gen care vă ajută să protejați fiecare punct final al afacerii dvs.

  • Protejează împotriva celor mai recente amenințări, inclusiv ransomware
  • Îmbunătățește punctele finale - pentru a reduce expunerea dvs. la atacurile cibernetice
  • Ajută la creșterea productivității - prin intermediul controalelor de utilizare activate de cloud
  • Protejează serverele și obiectivele fără a afecta performanțele
  • Asigură diverse medii - PC, Mac, Linux, iOS și Android
  • Simplifică gestionarea securității - cu o singură consolă unificată

LIVRARE
ELECTRONICA

ONLINE
SUPPORT 24/7

ATENTIE ! Pretul este pe
licenta sau pachet (NR PC)

As low as 89,20 RON
Availability: In stock
SKU
EndpointSBS

Performanță și protecție multistratificată

Securitatea nu ar trebui să vă încetinească. De aceea, securitatea noastră are un impact minim asupra performanței sistemului - și, dacă sunteți atacat, sistemul Automate Rollback anulează majoritatea acțiunilor rău intenționate ... astfel încât utilizatorii să poată continua să lucreze.

Tehnologii de protecție de ultimă generație

Oferă securitate de clasă mondială - inclusiv tehnologii statice și dinamice de învățare a mașinilor - pentru a ajuta la reducerea suprafeței de atac a afacerii dvs. și la menținerea tuturor punctelor dvs. de siguranță în siguranță ... reducând în același timp necesitatea descărcării actualizărilor frecvente.

Simplifică sarcinile de gestionare a securității

Vă ajută să implementați securitatea rapid și cu minimum de agitație - folosind oricare dintre gama noastră largă de scenarii preconfigurate. O singură consolă de management unificată facilitează aplicarea politicilor de securitate alese la fiecare punct final din afacerea dvs..

Funcții de protecție a amenințărilor viitoare

Prevenirea Eploit-urilor

Previne malware-ul care execută și exploatează software-ul, oferind un strat suplimentar de protecție împotriva amenințărilor necunoscute, de tip zero day.

Detectarea comportamentală și revenirea automată

Identifică și protejează împotriva amenințărilor avansate, inclusiv ransomware, atacuri fără file și preluări de cont admin. Detectarea comportamentului blochează atacurile, în timp ce funcția Automatic Rollback inversează toate modificările deja efectuate. Protecția împotriva criptarii pentru folderele partajate Un mecanism anti-criptor unic capabil să blocheze criptarea fișierelor pe resursele partajate din procesul rău intenționat care rulează pe altă mașină din aceeași rețea.

Malware-ul care utilizează un atac de buffer-overrun poate modifica un proces deja rulat în memorie și astfel execută un cod rău intenționat. Protecția împotriva amenințărilor în rețea identifică atacurile de rețea și le oprește în căile lor.

Tehnologia Anti-Rootkit

Atacatorii folosesc rootkit-uri și bootkit-uri pentru a-și ascunde activitățile din soluțiile de securitate. Tehnologia anti-rootkit ajută la detectarea chiar și celor mai profund ascunse infecții și le neutralizează.

Write Your Own Review
You're reviewing:Endpoint Security for Business Select
Your Rating