(+40) 740 19 19 41 SUNATI-NE

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaspersky Total Security for Business

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

KASPERSKY TOTAL SECURITY FOR BUSINESS


Cea mai complexă soluție - combină toate nivelurile Endpoint și sporește securitatea prin modulele de protecție web, e-mail și server de colaborare. Aceasta este soluția ideală pentru organizații cu cerințe complexe de securitate care au nevoie de cea mai bună protecție la fiecare nivel din rețea.


Pentru cotatii de pret adaptate numarului exact de utilizatori ai Companiei Dvs.,  va rugam sa ne contactati: 0740.19.19.41 / office@roantivirus.ro

Pret normal: 5.276,31 RON

Special Price 4.221,05 RON

Disponibilitate: In stoc

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 5.276,31 RON

Special Price 4.221,05 RON

Detalii

Protecție completă împotriva programelor periculoase, ce cuprinde instrumente de criptare, eficientizare IT și implementare a politicilor. Kaspersky Total Security for Business oferă cea mai completă platformă de protecție și administrare din industrie.

Soluția Total Security for Business securizează fiecare nivel al rețelei tale și include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor și protecția lor împotriva amenințărilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locația în care se află.

Caracteristici – cheie:

PROTECȚIE SERVER E-MAIL

Protecție anti-malware și anti-spam a traficului de e-mail pentru cele mai cunoscute sisteme de e-mail.

PROTECȚIE PENTRU GATEWAY-UL DE INTERNET

Asigură protecția accesului la Internet în întreaga organizație prin înlăturarea automată a programelor periculoase și potențial ostile din traficul HTTP (S)/FTP / SMTP și POP 3.

PROTECȚIE PENTRU SERVERELE DE COLABORARE

Kaspersky îți protejează serverele SharePoint împotriva malware-ului, în timp ce posibilitățile de filtrare a conținutului și a fișierelor ajută la prevenirea stocării conținutului inadecvat.

Nivelul Total Security for Business cuprinde:

SERVERE DE E-MAIL:

PROTECȚIE TRAFIC DE E-MAIL Protecție a e-mail-urilor pentru cele mai recente versiuni ale importantelor platforme de e-mail și colaborare: Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino și Linux.

INTEGRARE CU KSN PENTRU PROTECȚIE ANTI- SPAM Sporește rata de detecție datorită integrării cu motorul Kaspersky Lab de identificare a amenințărilor, ce include tehnologii cloud (KSN).

ÎNCĂRCARE REDUSĂ A TRAFICULUI Filtrarea cloud, inteligentă a spam-ului reduce semnificativ încărcarea traficului.

OPTIMIZAREA RESURSELOR SISTEMULUI Încărcarea sistemului este redusă datorită noului motor antivirus, echilibrării utilizării resurselor serverului și excluderilor de la scanare.

GATEWAY DE INTERNET:

PERFORMANȚĂ CRESCUTĂ Un puternic motor antivirus împreună cu tehnologia de scanare inteligentă, optimizată și cu echilibrarea sarcinii serverului, reduc cantitatea de resurse necesare pentru scanarea antivirus.

COMPATIBILITATE CU MULTIPLE PLATFORME Kaspersky Security for Internet Gateway este compatibil cu cele mai cunoscute gateway-uri pe platforme Windows și Linux.

COLABORARE:

FILTRARE CONȚINUT Ajută la prevenirea încărcărilor externe neautorizate, implementând politicile de comunicație interne și blocând stocarea fișierelor inadecvate în funcție de tipul fișierului sau de conținutul textului.

BARIERĂ ANTI-MALWARE PENTRU FERMELE SHAREPOINT Utilizează tehnologii inovatoare create pentru a identifica și bloca în timp real, încercările programelor periculoase de încărcare și descărcare.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

This is custom tab. You can add custom tab as an attribute for entire products, or for each categories. You can add CMS content such as sizing guide or videos to enhance product detail.