(+40) 740 19 19 41 SUNATI-NE

0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaspersky Endpoint Security - Select

Quick Overview

Kaspersky Endpoint Security for Business — Nivelul Select. Dispune de instrumente de control și securitate pentru dispozitivele mobile.


 Pentru cotatii de pret adaptate numarului exact de utilizatori ai Companiei Dvs., va rugam sa ne contactati: 0740.19.19.41 / office@roantivirus.ro

Regular Price: $327.25

Special Price $261.80

Availability: In stock

* Required Fields

Regular Price: $327.25

Special Price $261.80

Details

SINGURA PLATFORMĂ DE SECURITATE COMPLET INTEGRATĂ DIN ÎNTREAGA INDUSTRIE

O SINGURĂ CONSOLĂ

Produsele Kaspersky sunt special create pentru a permite administratorilor să vizualizeze și să gestioneze securitatea IT în mod centralizat – mașini virtuale, dispozitive fizice și mobile.

O SINGURĂ PLATFORMĂ

Kaspersky Lab a dezvoltat intern propria consolă, precum și propriile module și instrumente de securitate, luând alegerea de a nu le achiziționa din partea altor companii. Aceiași programatori care lucrează cu aceeași bază de coduri sursă au dezvoltat tehnologii care funcționează eficient împreună. Rezultatul constă în stabilitate, politici integrate, raportare utilă și instrumente intuitive.

UN SINGUR COST

Toate produsele și instrumentele Kaspersky sunt ale unui singur furnizor, livrate printr-o singură instalare – pentru a nu parcurge un nou proces de bugetare și justificare a costurilor, de fiecare dată când aliniezi riscurile de securitate cu obiectivele de business.

NIVELUL SELECT

Construit pe nivelul CORE, s-a adăugat pachetului de protecție securitate pentru servere de fișiere, control și whitelisting pentru aplicații, control al dispozitivelor, precum și control web. De asemenea, este inclusă și soluția de protecție a dispozitivelor mobile care constă într-un agent de securitate endpoint și administrarea dispozitivelor mobile (MDM). Dacă trebuie să protejezi o flotă de dispozitive mobile și să aplici politicile IT, atunci SELECT este nivelul de securitate potrivit pentru tine.

Anti-malware premiat, cu instalare, administrare și raportare centralizate.

Un model de securitate pe mai multe niveluri începe cu cel mai bun anti-malware din clasa sa. Nu există un fundament mai bun decât recunoașterea de atâția ani a Kaspersky ca lider în detecția și eliminarea programelor periculoase. Soluția Kaspersky Endpoint Security for Business “Select” este administrată centralizat prin Kaspersky Security Center și este asistată de Kaspersky Security Network ce folosește resurse cloud.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review