(+40) 740 19 19 41 SUNATI-NE

0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaspersky Endpoint Security - Cloud

Quick Overview

Kaspersky Endpoint Security for Business nivelul Cloud — Anti-malware puternic, ce oferă o protecție bazată pe tehnologiile cloud.


 


Pentru cotatii de pret adaptate numarului exact de utilizatori ai Companiei Dvs.,  va rugam sa ne contactati: 0740.19.19.41 / office@roantivirus.ro

Regular Price: $261.80

Special Price $209.44

Availability: In stock

* Required Fields

Regular Price: $261.80

Special Price $209.44

Details

Toate afacerile sunt vulnerabile in fata amenintarilor cibernetice - iar unele companii sunt total nepregatite. Criminalii cibernetici stiu ca intreprinderile si companiile multinationale au investit foarte mult in securitatea IT. De aceea, infractorii lanseaza mai multe atacuri impotriva intreprinderilor mici si mijlocii - pe care ei acum privesc ca "tinte usoare". Un singur atac - impotriva unei afaceri nepregatite poate avea ca rezultat: • Pierderea datelor comerciale sensibile - inclusiv cele de proprietate intelectuala • Scurgeri de informatii confidentiale despre clienti și angajati • Deteriorarea productiviatii angajatilor - care afecteaza in mod direct profitabilitatea Pentru ca intreprinderile de dimensiuni mici și mijlocii nu isi pot permite cheltuieli mari cu echipe IT pe care intreprinderile mai mari le au, au nevoie de securitate, care este ușor de configurat si instalat - si chiar sa permita gestionarea de la distanta de catre consultanti externi. Kaspersky Endpoint Security Cloud acopera nevoile specifice ale intreprinderilor ajutand la asigurarea tuturor statiilor și serverele de fișiere cu sistem de operare Windows precum si a dispozitivelor mobile Android & iOS. Nu e nevoie de hardware suplimentar - și toate setarile de securitate pot fi gestionate din orice locatie, prin intermediul oricarui dispozitiv cu acces la internet.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review